Samenwerking Felixx.®

Met veel plezier zijn wij je al jarenlang van dienst op het gebied van jouw salarisadministratie. Hierbij zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze service en dienstverlening. Door krachten te bundelen kunnen wij in de toekomst niet alleen onze service en dienstverlening verbeteren, maar ook uitbreiden.

Vanaf 1 juni 2021 is CENT Lonen onderdeel van Felixx.® werk & inkomen. Dit betekent dat wij, Harm en Soenita, vanaf deze datum het ‘stokje’ hebben overgedragen aan het nieuwe management. Wij hebben gekozen voor Felixx.® werk & inkomen omdat deze organisatie hetzelfde ‘DNA’ heeft zoals wij binnen CENT Lonen gewend zijn. Daarnaast heeft Felixx.® werk & inkomen op personeelsgebied veel aanvullende mogelijkheden die praktisch gezien makkelijk zijn te integreren (geautomatiseerd) en direct toegevoegde waarde opleveren.

Na 25 jaar is het voor ons een grote, maar tegelijkertijd ook een mooie stap, die naar onze overtuiging nodig is om in deze veranderende markt kwaliteit en service te kunnen blijven bieden. Uiteraard zullen wij eerst meewerken aan een soepele overdracht voor zover dat nodig is. Wij willen je bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze dienstverlening.

Wat gaat er niet veranderen?

  • De vertrouwde contactpersonen voor vragen over jouw salarisadministratie blijven dezelfde. Desirée, Ellen, Elles en Laura zijn per e-mail bereikbaar via info@centlonen.nl of telefonisch via 023-531 80 00.
  • Ons kantoor blijft gewoon in Haarlem aan de Hendrik Figeeweg 1-V (postcode: 2031 BJ).
  • Onze processen, service, tarieven en dienstverlening blijven dezelfde. Zo kun je tot nader order via centlonen.nmbrs.nl inloggen in jouw salarisadministratie en de benodigde formulieren vinden op onze website: www.centlonen.nl.

Wat gaat er wel veranderen?

  • Wij, Harm en Soenita, zullen in de loop van het najaar van 2021 de organisatie van CENT Lonen verlaten. Voor directie gerelateerde vragen kun je per heden het beste contact opnemen met Borgert Tegel via borgert@felixxgroep.nl.
  • Ons salarisadministratie-team wordt uitgebreid. Per 1 september start Saskia als salarisadministrateur bij ons op kantoor. Naar alle waarschijnlijkheid zullen wij het team per 1 oktober verder uitbreiden.
  • In de loop van het najaar van 2021 wordt de naam CENT Lonen vervangen door Felixx.® loon. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je daar geen hinder van ondervindt. Als wij zover zijn, zullen wij je hierover informeren.

Wil je meer weten over Felixx.® werk & inkomen en jouw welkomstcadeau downloaden? Kijk dan op de speciale welkomstpagina www.felixxwerkt.nl/centlonen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Felixx.® werk & inkomen en het vertrouwde team van CENT Lonen de continuïteit, service en kwaliteit, die je van ons gewend bent, zullen voortzetten.

Met vriendelijke groet,

Harm Iding & Soenita Iding


27.08.21
terug
Terug naar overzicht

 
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan