Wie zijn wijOnze werkwijzeOnze opdrachtgevers
Wie zijn wij

CENT Lonen is sinds 1996 actief en veel werkgevers zijn al jarenlang naar tevredenheid cliënt. Het uitbesteden van de salarisadministratie gaat bij ons verder dan de loonberekening uit te voeren en de rapporten geautomatiseerd door te leveren.

De kernbegrippen die van toepassing zijn op het uitbesteden van uw salarisadministratie aan CENT Lonen zijn betrokkenheid, deskundigheid, vertrouwen, continuïteit en de prijs.

CENT Lonen berekent u een heldere en duidelijke prijs. Wij verwerken met een zogenaamd totaaltarief per werknemer per periode. Het tarief per werknemer wordt lager naar gelang het aantal werknemers toeneemt. Indien u werkt met oproepkrachten of seizoensmedewerkers dan is het belangrijk om te weten dat voor deze werknemers uitsluitend het tarief wordt berekend indien zij ook daadwerkelijk hebben gewerkt.

 

Onze werkwijze

Wij houden ons niet alleen bezig met het verwerken van data, maar zorgen tevens dat een deskundige uw salarissen verwerkt en beoordeelt. Wij zijn op de hoogte van de wettelijke bepalingen en CAO-regelingen die voor uw onderneming relevant zijn. Deze regelingen voeren wij door in uw salarisadministratie en zorgen voor een juiste en tijdige doorlevering naar de fondsen. Op deze manier voldoet u altijd aan uw verplichtingen als werkgever.  

Naast de verplichtingen levert CENT Lonen standaard overzichten met betrekking tot uw loonkosten, eventueel op maat gemaakt en verdeeld over de juiste afdelingen. Hiermee verschaffen wij u een helder inzicht in uw loonkosten. Het signaleren van mogelijke risico’s en voordelen behoort tot de vaste werkzaamheden.  

Ons internetportaal biedt 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang aan:

  • De werkgever tot de periodieke overzichten en bestanden. 
  • De werknemer tot zijn loonstroken en jaaropgaven. 
  • De accountant tot de (jaar)overzichten. 

Het bijkomend voordeel is dat eventuele vragen van uw accountant direct aan CENT Lonen kan worden gesteld.

Onze opdrachtgevers

De cliënten van CENT Lonen komen uit verschillende branches. 

Enkele voorbeelden zijn: Bouw en installatietechniek, horeca, fitness en wellness, motorvoertuigen, uitzend en detachering, agrarische sector, gezondheidszorg, detailhandel, groothandel, zakelijke dienstverlening, architecten, recreatie en catering.

CENT Lonen is onafhankelijk en kan vanwege de omvang en bezetting continuïteit garanderen. Wij zijn een waardevolle en bestendige partner voor ieder accountants- of administratiekantoor dat salarisadministraties wenst aan te bieden aan hun cliënten maar onvoldoende omvang heeft voor een eigen salarisafdeling met bijborende kwaliteit- en continuïteitseisen. 

Als accountants- of administratiekantoor heeft u 24/7 toegang tot het internetportaal om de periodieke en cumulatieve salarisverwerkingen in te zien ten behoeve van de jaarrekening.


 
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan